Baudiet vasaras vakarus mājās bez odiem

Ar siltākām dienām ne tikai pamostas daba, bet arī kaitinošie odi, kas traucē baudīt vasaras vakarus un mierīgi gulēt. Vienīgā 100% aizsardzība pret odiem un to sīkšanu ap galvām mājās ir uzstādīt VELUX insektu tīklu. Šogad VELUX laida klajā jauno insektu tīklu ar baltu rāmi un plānākiem augšējiem korpusa un sānu profiliem, lai izbaudītu svaigu gaisu bez odiem un citiem kukaiņiem, kā arī netraucētu skatu pat tad, ja tīkli ir nolaisti.

Kad odi mūs pamodina, viņi dara visu, lai liegtu baudīt jauko laiku un pelnīto atpūtu. Vieglākais veids, kā to apturēt, ir pasargāt savu māju ar insektu tīkliem. Tāpēc esam izveidojuši insektu tīklu ar uzlabotu dizianu. Tas ļauj jaukā vasarā baudīt svaigu gaisu bez odiem un citiem kukaiņiem, kā arī netraucētu skatu uz āru, pat ja tīkli ir nolaisti. VELUX insektu tīkls ir izgatavots no izturīga un caurspīdīga tīkla auduma, kas ir pilnībā izturīgs pret kukaiņiem.

insektu tīkls

Diskrēta un estētiska aizsardzība

Jaunajam insektu tīklam ir mūsdienīgs, balts dizains un tas lieliski iederas VELUX jumta logos. Elegants, plāns rāmja dizains nodrošina nevainojamu izskatu, padarot insektu tīklu gandrīz neredzamu, ja to nelieto. Tas ir piestiprināts pie sienas un to var kombinēt ar visām iekšējām žalūzijām, kuras tagad ir pieejamas arī ar baltiem sānu sliedēm, lai tās būtu ideāli piemērotas baltiem VELUX jumta logiem.

  “VELUX insektu tīkls pasargā māju no kukaiņiem, netraucējot logiem. Tas ir ideāls risinājums klientiem, kuri vēlas baudīt vasaras svaigo gaisu un mūsdienīgu interjera dizainu visu gadu," saka VELUX Baltics ģenerāldirektors Dmitrijs Astašonoks. “Tas ir ideāls risinājums virtuvei un guļamistabām, īpaši bērniem, kuriem kukaiņu inde bieži rada vairāk sāpju".

Viegla uzstādīšana un ekspluatācija

Jaunā VELUX insektu tīkla uzstādīšanas process tagad ir ātrāks, un to viegli var veikt viena persona. Insektu tīkli ir uzstādīti uz iekšējās sienas, nevis tieši uz loga rāmja. Pasūtot insektu tīklu, jums vienkārši jāmēra loga atvēruma platums uz iekšējās sienas, lai atrastu pareiza izmēra insektu tīklu. Insektu tīkli ir pieejami dažādos platumos ar šādiem trim augstumiem: 1600 mm, 

2000 mm un 2400 mm. Augstums ir regulējams. Ja jums ir logs ar vertikālajiem elementiem, jums būs nepieciešami divi insektu tīkli un papildu uzstādīšanas komplekts.

Insektu tīklus var viegli vadīt ar vadības joslu. Viss, kas jums jādara, ir vienkārši paņemt stieni un pavilkt to uz augšu vai uz leju. Insektu tīkls ir piestiprināts pie augšējā apvalka un iet pa sānu sliedēm, kas nodrošina vienmērīgu darbību. Ja to nelieto, tas ir ērti novietots augšējā apvalkā. Ja jūs nevarat sasniegt jumta loga augšdaļu, noderēs apkalpes stienis.

VELUX insektu tīklu var viegli apvienot ar visām pārējām VELUX iekšējām žalūzijām, lai kontrolētu dienasgaismas daudzumu, kas ienāk jūsu istabā, vai ārējiem aizsardzības līdzekļiem pret karstumu, lai nodrošinātu papildu komfortu bēniņos.

Insektu tīklu varat iegādāties mūsu internetveikalā veluxshop.lv, un tas tiks piegādāts līdz jūsu durvīm. Lai uzzinātu cenas un tehniskās specifikācijas, lūdzu, apmeklējiet interneta veikalu www.veluxshop.lv.

insektu tīkls